Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (3.23 secunde)
Situat in apropierea centrului Bucurestiului, dar totusi departe de agitatia si zgomotul orasului, pe malul Dambovitei (Splaiul Unirii 162), Palatul Odeon Imperial Glamour si-a redeschis portile joi seara, momentul fiind marcat printr-o petrecere inedita.
Conacul lor masiv a fost creat din trei hambare, iar proprietatea este atat de mare incat o petrecere uriasa data intr-o parte poate trece neauzita de cei care locuiesc in aripa opusa.
In afara faptului ca au putut manca aici, refugiatii sirieni s-au bucurat si de atmosfera de petrecere, deoarece copiii lor au fost intampinati de cativa tineri care le-au facut ziua mai frumoasa:
Implinirea sorocului e prilej de petrecere si de cearta. Nu se lucreaza de Sfantul Dumitru â€" deloc. Stanele se desfac si oile pleaca la vale.
vanatoarea de comori, la marea petrecere a piratilor sau la karaoke si s-au putut intalni cu personajele preferate. Imaginile din atasament subliniaza inca o data ca la Gymboland, toti copiii sunt fericiti!
de a face o petrecere la care sa-i invit pe toti. Si mi-a venit ideea senzationala, a treia dorinta, ca in loc de cadouri sau flori sa ii rog sa doneze pentru un caz special!
Incarcati-va bateriile pentru ca urmeaza Revelionul si veti avea parte de o petrecere zgomotoasa. Unora li se iveste o sansa pe care nu trebuie sa o ocoleasca.
Intalnirea cu un vechi prieten ii ajuta sa se bucure de petrecere. Bijuteriile norocoase pentru Capricorni in noaptea de Revelion sunt jadul alb si malachitul.
Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc - Natura - Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.
Veti fi implicati in activitati legate de un eveniment sportiv sau de o petrecere in familie, iar Marte preia conducerea si va influenteaza spiritul competitiv.
In cazul femeilor, vor ca totii ochii sa se opreasca asupra lor cand merg la o petrecere. Ce le place femeilor # 3:
Lansat in urma cu un an, hotelul livreaza atat turistilor aflati in calatorie de afaceri, cat si amatorilor de petrecere a timpului liber confort, calitate si valoare alaturi de o varietate larga de experiente locale.
In weekend, va bucurati de o petrecere data acasa, care poate fi insa foarte costisitoare. Fiti prevazatori! RAC 22.06-21.07:
Vor fi in jur de 70 de persoane!”, a marturisit Elena Gheorghe Meniul cu care invitatii artistei se vor delecta la petrecere este unul de fite si contine preparate sofisticate, dupa cum urmeaza:
- In ziua de Sfant Ion exista obiceiul Iordanitul femeilor, care este, de fapt, o petrecere a nevestelor. Femeile se aduna la o gazda, unde aduc fiecare alimente si bautura, apoi petrec pana dimineata, spunand ca se iordanesc.
Ciobanu venea de la o petrecere din cluburile de pe Litoral(toata lumea stie ce inseamna aceste petreceri, mai ales de la naufragiul tonei de cocaina ale carei resturi mai sunt cautate inca), era un membru marcant al comunitatii LGBT (pentru care cere protectie Comisia Europeana) si avea probleme financiare.
Timpul se anunta numai bun pentru petrecere, astfel incat sa mergem cu mic cu mare sa sarbatorim haiduceste in ParculNational!
Stropitul este pastrat si azi si reprezinta un bun prilej pentru o reintalnire cu prietenii, si, in fond, de distractie. In Tara Barsei, in jurul Brasovului, se face o petrecere care aduna intreaga comunitate â€" obiceiul Junii Brasovului.
Norvegia a anuntat noi restrictii contra raspandirii Covid-19 in Oslo si in regiunea din jur, dupa izbucnirea unui focar de infectii ce a pornit de la o petrecere de Craciun, transmite Euronews.
Un politist a fost amenintat cu moartea de un patron de restaurant, dupa ce agentul a verificat localul in care era organizata o petrecere, in Strehaia, in judetul Mehedinti.
google-analytics.com